Om KBG Fastighetspartner

KBG Fastighetspartner är ett komplett installations & serviceföretag med kontor i Kalmar och Oskarshamn. Företaget ägs av Fredrik Bladås.

KBG Fastighetspartner installerar, underhåller och energioptimerar tekniska installationer såsom ventilation, värme, kyla, VS, el, belysning samt styr‐ och övervakningssystem.
Vi tar även hand om det löpande fastighetsunderhållet som bland annat rör bygg, måleri, fastighetsreparationer, lokalvård, hemstäd, trädgårdsskötsel, markarbeten och snöskottning.
KBG Fastighetspartner är specialister på teknisk & ekonomisk förvaltning och hjälper idag både mindre och större bostadsrättsföreningar, privatpersoner, privata fastighetsägare, kommuner och landsting.

Vårt mål är att genom långsiktiga samarbeten tillsammans med våra kunder uppnå en säker och ekonomisk fastighetsdrift.
KBG Fastighetspartner står för snabb service, hög kvalitet och vi har alltid dig som kund och vår personal i fokus. För oss är alla kunder lika viktiga, stora som små. Oavsett behov: KBG Fastighetspartner löser det.

Teknik: Proffs på Ventilation, Värme, Kyla, El, Styr & Regler och energioptimering.


Teknisk förvaltning: Övergripande ansvar för planerat och akut underhåll, tekniska installationer och drift & underhållsbudget.


Ekonomisk förvaltning: Ansvarig för fastighetsekonomi, hyresgäster och uthyrning.


Energioptimering: Ansvarig för energirådgivning, energieffektivisering och energioptimering inom uppvärmning, belysning, kyla, ventilation, värme, Vvs och el.

Fastighetsskötsel: Ansvarig för planerat och akut underhåll på fastighet och mark (inre och yttre).

Felanmälan och Jour.
Ansvarig för inkommande felanmälan och fastighetsjour dygnet runt 24/7/365


Hemservice: Ett rent och snyggt trapphus, kontor eller bostad minskar den vardagliga stressen och gör så du slipper fundera eller ha dåligt samvete över något du borde göra men inte hinner, rot/rutavdrag  kan användas. Vi erbjuder även slutstädningar vid nybyggnation. Vi är en partner med gedigen erfarenhet och som kan hjälpa dig att skräddarsy en städplan utefter dina önskemål. En välskött fastighet skapar mervärden för både vår personal som får utföra ett arbete med kvalité men även för alla som vistas i fastigheten.

Du är välkommen att kontakta oss för ett kostnadsförslag!